• +31(0)6-27011011
  • info@graphixphotos.nl

Blogarchief

Zakelijk

Ik heb het genoegen gehad om samen met Deborah een mooie en leuke fotoshoot te doen. Deborah is een no-nonsense dame met een heldere kijk op fotografie en weet heel goed wat ze wel en niet wil en vooral ook wat ze zelf wel en niet mooi vind. Erg perfectionistisch ingesteld en de foto’s die je uiteindelijk krijgt zullen je verbazen! Prachtige foto’s met een persoonlijke touch. Niet alleen als persoon maar ook als professional zeer aan te bevelen! Hier krijg je geen spijt van en uiteindelijk krijg een fantastisch serie foto’s. Nogmaals bedankt Deborah!

Roy Klop - Smart Funding Rotterdam Rotterdam 26 mei 2019

Sustainable Business Battle

Deborah was our photographer for the kick-off of the Sustainable Business Battle. She was amazing! Very accommodating, and professional. It was such a pleasure working with her and the pictures turned out great. She definitely has an eye for detail, and was able to capture our participants in action. We received all the pictures the next day. We would love to work with her again and highly recommend her!

Marie Sophie - B Scheveningen 3 mei 2019

Zakelijke fotoshoot

Deborah heeft op mijn verzoek een aantal prachtige foto’s gemaakt die ik wil gebruiken voor sociaal media uitingen en drukwerk.
Het is haar gelukt om mij ontspannen en helemaal als mijzelf te fotograferen. Bedankt!

Alexandra van der Schot leidschendam 1 november 2018

Zakelijke fotoshoot

Onlangs een zakelijke shoot gedaan en het resultaat was fantastisch !! Een absolute aanrader.
Een Zeer professioneel, ontspannen meedenkende fotografe die helemaal gaat voor haar passie.
Tot een volgende keer!

Andre Accord Rotterdam 16 augustus 2018

Presentatie

Deborah kan snel schakelen en heeft prachtige foto’s van mij gemaakt tijdens een presentatie. En dat valt niet mee, omdat ik nogal beweeglijk ben en veel met mijn handen praat. Ik zou Deborah zeker aanbevelen!

Jacqueline De Braal-Schouten Amsterdam 7 maart 2017