• +31(0)6-27011011
  • info@graphixphotos.nl

Blogarchief

Bruiloft

Voorafgaand aan onze bruiloft hebben wij een kennismakingsgesprek gehad en toen hadden wij al een klik. Erg prettig was dat wij eerst een loveshoot hadden zodat wij wisten hoe zij fotografeerde en wat wij aan elkaar hadden. Leuk is dat zij samen met haar man Elton onze bruiloft heeft vastgelegd; topteam zijn ze samen! Heel blij met onze foto’s/album. Thanks!

Joyce en Joey de Bruin Leiden 1 oktober 2018

Workshop bruidsfotografie

Wat een onwijs leuke ervaring heb je ons gegeven. We hebben onze dag weer een beetje opnieuw beleefd en zooo gelachen! Dank je wel voor de super mooie foto’s !! als je ooit nog een bruid nodig heb weet je me te vinden !

Daphne Gorissen - van der Bol Zoetermeer 29 maart 2018

Bruiloft

Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van GraphixPhoto’s . We hadden 3 uur bruilofts reportage gewonnen met de winactie en 3 uur bijgeboekt. Het was zo fijn en ontspannen ook omdat we Deborah Burgersdijk  al kenden van eerdere fotoshoot events die zij organiseert.
Deborah was eerst wat gespannen omdat John ook fotograaf is maar dat was snel over, we gaven haar helemaal de vrije hand en hadden er volledig vertrouwen in. En terecht, wat een vakvrouw.

Désirée Smits-Romijn Zoetermeer 10 oktober 2017

Bruidsfotoshoot

Fantastische mooie strand fotoshoot gehad voor ons trouwen door een zeer lieve sociale vrouw! Nogmaals heel erg bedankt!! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Karin Voorburg 19 juli 2017

Bruiloft

Voorafgaand van onze bruiloft hebben mijn man en ik kennis gemaakt met Deborah en Elton door middel van een loveshoot. De klik was er gelijk. Deborah houdt van aanpakken en heeft bijzonder veel inzicht en talent in het maken van bijzondere foto’s, stuk voor stuk.
Ook was het fijn om eigen ideeën in te kunnen brengen, waar ze dan ook rekening mee hield!
Onze bijzondere en liefdevolle dag is ongelofelijk mooi vastgelegd door een even bijzonder en liefdevol koppel! Wij zijn meer dan dankbaar en raden Deborah echt aan! Het was super!!

Fam. Slats Amsterdam 19 juli 2017