• +31(0)6-27011011
  • info@graphixphotos.nl

Recensies


Uw mening telt!
En wilt u graag weten wat andere mensen van ons vinden?
Of heeft u een fotoshoot bij ons gehad en wilt u graag zelf een recensie plaatsen.
Ga dan naar onze facebookpagina waar u al onze recensies kunt vinden en kunt plaatsen.
Ook kunt u hieronder een aantal van de ervaringen lezen.

 

Zakelijk

Ik heb het genoegen gehad om samen met Deborah een mooie en leuke fotoshoot te doen. Deborah is een no-nonsense dame met een heldere kijk op fotografie en weet heel goed wat ze wel en niet wil en vooral ook wat ze zelf wel en niet mooi vind. Erg perfectionistisch ingesteld en de foto's die je uiteindelijk krijgt zullen je verbazen! Prachtige foto's met een persoonlijke touch. Niet alleen als persoon maar ook als professional zeer aan te bevelen! Hier krijg je geen spijt van en uiteindelijk krijg een fantastisch serie foto's. Nogmaals bedankt Deborah!

Roy Klop - Smart Funding Rotterdam Rotterdam 26 mei 2019

Sustainable Business Battle

Deborah was our photographer for the kick-off of the Sustainable Business Battle. She was amazing! Very accommodating, and professional. It was such a pleasure working with her and the pictures turned out great. She definitely has an eye for detail, and was able to capture our participants in action. We received all the pictures the next day. We would love to work with her again and highly recommend her!

Marie Sophie - B Scheveningen 3 mei 2019

Zakelijke fotoshoot

Deborah heeft op mijn verzoek een aantal prachtige foto's gemaakt die ik wil gebruiken voor sociaal media uitingen en drukwerk.
Het is haar gelukt om mij ontspannen en helemaal als mijzelf te fotograferen. Bedankt!

Alexandra van der Schot leidschendam 1 november 2018

Bruiloft

Voorafgaand aan onze bruiloft hebben wij een kennismakingsgesprek gehad en toen hadden wij al een klik. Erg prettig was dat wij eerst een loveshoot hadden zodat wij wisten hoe zij fotografeerde en wat wij aan elkaar hadden. Leuk is dat zij samen met haar man Elton onze bruiloft heeft vastgelegd; topteam zijn ze samen! Heel blij met onze foto's/album. Thanks!

Joyce en Joey de Bruin Leiden 1 oktober 2018

Familie shoot

Super leuke shoot gedaan met de familie.
Fijne tips gekregen tijdens de shoot en Deborah komt met veel eigen ideeën.
Daarnaast waren de foto's ook nog eens heel snel bewerkt en verstuurd, wat een service!
We zijn er heel blij mee. Bedankt Deborah!

T.Rozenburg Leidschendam 1 september 2018

Zakelijke fotoshoot

Onlangs een zakelijke shoot gedaan en het resultaat was fantastisch !! Een absolute aanrader.
Een Zeer professioneel, ontspannen meedenkende fotografe die helemaal gaat voor haar passie.
Tot een volgende keer!

Andre Accord Rotterdam 16 augustus 2018

©Graphix Photos

Kalender fotoshoot

Super mooie shoot gehad van mijn bulldog puppies. Zoveel geduld en liefde. Ben heel blij en tevreden met het resultaat. Heel mooi. Bedankt!!!

Rosita Scheepers Zoetermeer 14 juni 2018

Prive workshop basisfotografie

Goede basis uitleg gekregen over hoe ik mijn camera het beste kan gebruiken. Professioneel en gezellig!. zeker een aanrader 🙂

Inge Klein Gunnewiek Leidschendam 26 mei 2018

Workshop bruidsfotografie

Wat een onwijs leuke ervaring heb je ons gegeven. We hebben onze dag weer een beetje opnieuw beleefd en zooo gelachen! Dank je wel voor de super mooie foto's !! als je ooit nog een bruid nodig heb weet je me te vinden !

Daphne Gorissen - van der Bol Zoetermeer 29 maart 2018

Workshop basisfotografie

Vandaag een leuke een leerzame workshop gevolgd bij Deborah, door jouw enthousiasme en kennis ben ik weer een stap verder gekomen met mijn wens om betere foto’s te maken.
Ik zeg ga zo door en tot de volgende workshop...

GJ Mik Den Haag 16 februari 2018

Fotoshoot hond

Een hele leuke en ontspannen fotoshoot gedaan met mijn chihuahua pup van 7 maanden, Deborah was echt heel erg geduldig, honden doen nou eenmaal wat ze zelf leuk vinden! Maar het resultaat is echt super!!

M. Koetsier-Nicolai Leidschendam 16 januari 2018

Fotoshoot

"Ongelooflijk goede fotograaf die hele mooie beelden maakt en goed met mijn dochter overweg kon.. Snelle service..."

Nelleke Den Haag 15 januari 2018

Honden fotoshoot

Vandaag een leuke shoot gemaakt met Roxi
Het was wen gezellige en vrije shoot.
Met haar enthousiasme wist ze Roxi voor zich te winnen,en hele mooie foto's met karakter te maken.
Super Bedankt !!

Denise van der Linden Leidschendam 2 januari 2018

Bruiloft

Mijn man en ik zijn heel blij met de foto's van GraphixPhoto's . We hadden 3 uur bruilofts reportage gewonnen met de winactie en 3 uur bijgeboekt. Het was zo fijn en ontspannen ook omdat we Deborah Burgersdijk  al kenden van eerdere fotoshoot events die zij organiseert.
Deborah was eerst wat gespannen omdat John ook fotograaf is maar dat was snel over, we gaven haar helemaal de vrije hand en hadden er volledig vertrouwen in. En terecht, wat een vakvrouw.

Désirée Smits-Romijn Zoetermeer 10 oktober 2017

Bruidsfotoshoot

Fantastische mooie strand fotoshoot gehad voor ons trouwen door een zeer lieve sociale vrouw! Nogmaals heel erg bedankt!! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Karin Voorburg 19 juli 2017

Bruiloft

Voorafgaand van onze bruiloft hebben mijn man en ik kennis gemaakt met Deborah en Elton door middel van een loveshoot. De klik was er gelijk. Deborah houdt van aanpakken en heeft bijzonder veel inzicht en talent in het maken van bijzondere foto's, stuk voor stuk.
Ook was het fijn om eigen ideeën in te kunnen brengen, waar ze dan ook rekening mee hield!
Onze bijzondere en liefdevolle dag is ongelofelijk mooi vastgelegd door een even bijzonder en liefdevol koppel! Wij zijn meer dan dankbaar en raden Deborah echt aan! Het was super!!

Fam. Slats Amsterdam 19 juli 2017

Fotoshoot met liefde

Ja Deborah is geweldig. In haar werk serieus heel goed. Daarbij heel sociaal en enorm gezellig. En veel kan zij gewoon. En dat maakt het compleet. Ik raad het aan als je iemand zoekt voor shoot.
Echt Deborah. Deborah bedankt echt fantastisch

Alberti-Brok Voorburg 10 juli 2017

Familie fotoshoot

Dat zijn wij op de foto, das al een plus, maar ik wil toch zeker niet ontkennen dat hier een goed fotograaf bezig is geweest. Wij zijn top tevreden.

Dolf en Jorien Winterswijk 27 mei 2017

Bruiloft

Graphixphoto's heeft zowel onze loveshoot als onze bruiloftsfotografie gedaan en ze zijn echt een super team.
Fotografen vullen elkaar mooi aan, en ik hou van hun stijl. Daarbuiten leuke, creatieve, spontane mensen waar je je snel bij op je gemak voelt. Ook onze gasten vonden de omgang erg prettig/gezellig.
Dank jullie wel! 

Marjolein en Bo Kloes IJmuiden 20 april 2017

Presentatie

Deborah kan snel schakelen en heeft prachtige foto's van mij gemaakt tijdens een presentatie. En dat valt niet mee, omdat ik nogal beweeglijk ben en veel met mijn handen praat. Ik zou Deborah zeker aanbevelen!

Jacqueline De Braal-Schouten Amsterdam 7 maart 2017

Valentijn

Uitstekende dag gehad voor een mooie valentijnsshoot ( 14-02-2017 ). Het was even de vraag buiten of binnen. Het weer was zo goed dat de shoot plaats vond op landgoed Clingendael Den Haag. We kregen prima aanwijzingen van Deborah. Ze wist precies wat ze wilde en wat ze zeker niet wilde zien. Direct maar duidelijke aanwijzingen. Ze had zelf voor rode ballonnen en een witte en een rode roos gezorgd. Super lief van haar en dat om ons nog meer in de valentijns stemming te laten komen. Ondertussen met familie en vrienden dit gedeeld en al div keren naar GraphixPhoto's door verwezen. Deborah hartelijk dank en als we weer iets hebben dan krijg jij het als eerste te horen.

Leo Huisman Rotterdam 15 februari 2017

Trouwfotograaf

Deborah is gekozen als trouwfotograaf!
De foto's zijn super mooi geworden en ze heeft geen detail overgeslagen.
Deborah is Creatief en neemt met minder geen genoegen.
Prettige samenwerking en tot in de puntjes voorbereid en verzorgt, eigenlijk net wat je nodig hebt als je de belangrijkste stap van je leven gaat nemen!

 

Ben Snelders Hoofddorp 30 januari 2017

Kerstgala

Deborah heeft de fotoshoot tijdens het kerstdiner van de Officiersmess Vliegbasis Woensdrecht verzorgd. Ze heeft de tijd genomen de locatie te bekijken vooraf en ondersteund met een advies hoe deze avond te doen. Ze heeft de happening die heel divers is; fotoshoot, ontvangst, diner en feestavond geheel op eigenwijze op de gevoelige plaat gezet. De collega's zijn lovend en de foto's mogen er zijn. Voor een ieder aan te raden.

Niels Ferwerda Woensdrecht 23 december 2016

Uitvaart

Deborah heeft super mooie foto's gemaakt op een bijzondere gelegenheid. Deze foto's zijn een waardevolle herinnering aan een dierbare. Dank je wel !

Peter Lasschuijt Woubrugge 20 december 2016

Optreden

Heel erg goede ervaringen met fotograaf Deborah van Graphix Photo's. Meerdere keren shoots gehad, zowel in de studio als tijdens mijn show in theaters. Zelfs onder moeilijke licht-omstandigheden komen er heel mooie foto's uit. Dankjewel!

Quintus De Paarse Goochelaar Haarlem 16 oktober 2016