• +31(0)6-27011011
  • info@graphixphotos.nl
Sleek & Beautiful

GRAPHIX PHOTO'S

Welkom

A photo is not a book, but it could tell you a wonderful story !

Onze diensten

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf ? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio, wellicht kunnen wij u van dienst zijn met een van onze diensten. Het onderstaande is bij ons te boeken: Bedrijfsfotografie (jubilea, personeelsfeesten, evenementen e.d.) - Zakelijke fotografie (portretten,producten, e.d.)  - Dierenfotografie (studio, of op locatie) - Kinderfotografie - Workshops Heb je een ander leuk idee? Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail en misschien komen we dan samen tot een leuk concept!

Sleek & Beautiful

Locatie en studio

Een fotoreportage in de studio of een zakelijk portret met de mobiele studio, op een door u gekozen locatie . Graphix Photo's maakt het mogelijk voor u. Ook te boeken voor Cake smashes en kinderfotografie op locatie.

Sleek & Beautiful

Workshops

Basisfotografie - Avondfotografie. Mocht u meer uit uw camera willen halen, Deborah leert het u op een ontspannende en gezellige manier. In groepsverband of een privé workshop. Beide zijn mogelijk. groepen vanaf 6 personen.

Sleek & Beautiful

Videografie

Graphix Photo's bied vanaf 2019 videografie aan voor ondernemers en particulieren. Breng uw bedrijf nog beter in beeld met een video. Of een extra aandenken van een fotoshoot. Graphix Photo's maakt het mogelijk.

Uitgelicht portfolioproject

Onze meest populaire werken

Sleek & Beautiful

Krantenjongen Jim

5 jarige Jim staat maar al te graag model. Ik bedacht voor hem het thema "Paperboy" Het is een ontzettende leuke fotoshoot geworden met mooie resultaten.

Sleek & Beautiful

Teckel Dober

Dober is een eigenwijze maar super lieve teckel. Hij is al een paar keer bij mij in de studio langs geweest. Dit keer vond hij poseren zo leuk dat wij hem lieten spelen met koekjes. Dit is een van de favoriete foto's van zijn baasje.

Sleek & Beautiful

Melkbad fotoshoot

Hoe heerlijk als je klein bent en je mag spelen met melk en bloemen. Kleine Lilly had zoveel plezier. Mama genoot ook van haar. lekker kind wezen en niks geforceerd.

Sleek & Beautiful

Cakesmash Ella

Ella wat ben je toch een moppie. Zo vrolijk en het weer daar genoot je van. Toen zag je de taart, je snapte er niks van. Maar toen mama je handje erin stopte ging je los. Heerlijk lachen en happen en vooral smashen!!

Ons nieuwste blogbericht

Blijf op de hoogte van onze updates, hieronder vind u onze laatste berichten.

12 augustus 2019 No Comments

Studio

Het heeft allemaal even geduurd, maar na een aantal jaar van op locatie gewerkt te hebben, heb ik een eigen plekje gevonden.Ik was al een tijdje op zoek naar een eigen plekje omdat ik regelmatig klanten thuis moest ontvangen en dat vond ik niet prettig.Helemaal eigen is nog niet gelukt, maar een mooi aanbod werd […]

24 juni 2019 No Comments

Nieuwe vlogs!

Je hebt een camera gekocht of al een tijdje in je bezit. Je hebt al workshops gevolgd of je bent hobbymatig al lekker bezig met fotograferen. Je bent dol op paarden maar het lukt je steeds niet op die gave blackshots te maken. Wat is een blackshot. Een blackshot is een foto waarbij de achtergrond […]

2 juni 2019 No Comments

112 veiligheidsdag

Zaterdag 31 augustus 2019, Schijf de datum in je agenda en mis deze dag niet! Ik loop al jaren rond als hun fotograaf en ook dit jaar zal ik er weer bij zijn.Een soort van open dag met o.a. Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marine en de Luchtmobiele Brigade, Traumahelikopter, Ministerie van justitie, Reddingsbrigade, HTM, Rijkswaterstaat, RET, […]